Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerbia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Itt - Novi [3. oldal]
részletek »

Szerbia képes leírás: Itt - Novi [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szerbia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 91 db
Itt kerheti a virágküldést Szerbiába

Itt kerheti a virágküldést Szerbiába

Egy Szerbiában élő rokonának szeretne virágot küldeni? Netán épp azért, mert közeleg a Valentin nap? Az Interflora szerbiai virágküldésével ez most lehetséges! Válassza ki a legjobban tetsző virágot az oldalon, amit utána néhány szimpla lépésben meg is rendelhet. Az Interflora nemzetközi virágküldő kapcsolatainak köszönhetően a kiválasztott csokor akár néhány órán belül megérkezhet. A távol élők számára küldött ajándékozás csodás dolog. Az Interflora ezért tartja lényegesnek, hogy a virágküldés Szerbiába minden probléma nélkül történjen. A szerbiai virágküldéshez válaszható csokrok árait a képek alatt találja.

Kanizsai aukciók

Kanizsai aukciók

Magyarkanizsa község aukciós oldala.

Kanjiža (Magyarkanizsa)

Kanjiža (Magyarkanizsa)

A községre jellemző, hogy lakosainak 85%-a magyar, ebből fakadóan a Magyarországról idelátogató emberek könnyedén eligazodhatnak a városban. 13 falu és Magyarkanizsa város alkotja a községet. A város viszonylag fejlett építőiparral rendelkezik (Tondach, FIM, Keramika), a gyógyfürdőnek, valamint az Európában legintenzívebb tiszavirágzásnak köszönhetően fejlett a turizmusa.

Kopaonik

Kopaonik

Digital photos of Kopaonik - Digitalne fotografije Kopaonika

Kopaonik N.P.

Kopaonik N.P.

National park Kopaonik. Prirodni rezervat koji se nalazi na zapadnom delu planine Kopaonik, na levoj strani klisure Smokovske reke iznad koje se uzdižu vrlo atraktivne stene po kojima je rezervat i dobio naziv.

Kragujevac

Kragujevac

A várost magyarországról leginkább a régi Jugoszlávia autóiparáról ismerhette. Itt készültek ugyanis 2009-ig legendás Jugók, Zastavák, Fítyók... Mára a Fiat vette át a Zastava autógyár részlegét és csírájában tünt el a Zastava. A Zastava fegyvergyár természetesen továbbra is üzemel.

Kragujevac

Kragujevac

Szerbia Időjárás - 7 napos előrejelzés: Kragujevac, Szerbia - Freemeteo.com

Magyar nyelven

Magyar nyelven

Belgrád,Népesség/Belgrád,Pozíciós térkép.

Magyar Szó

Magyar Szó

Vajdasági magyar közéleti napilap

Hirdetés
Marvao Guide

Marvao Guide

Eastern Europe Travel Guide - Attractions., View travel pictures of Serbia featuring the most popular tourist destinations in the country. Browse our Serbia photo gallery; and discover Serbia. Szerbia képekben.

Mojo

Mojo

Rendhagyó szórakozóhely néha világhírű előadókkal. Minden hétvégén koncert.

MT:S - Mobil

MT:S - Mobil

Szerbia - egyelőre - állami tulajdonban lévő mobilszolgáltató cége (Telekom Srbija). Szoros versenyben a Telenorral piacvezető az országban. Ezt könnyen tarthatja, mivel a Telekom totális monopolhelyzetben van a földi vonalas rendszerben és gyakran a mobil szolgáltás és a fixvonalas szolgáltatás (telefon,ADSL) együttes használatát díjazza a cég.

Nemzeti Parkok

Nemzeti Parkok

Néhány szóban angol nyelven

Nemzeti Turisztikai Szervezet

Nemzeti Turisztikai Szervezet

Nemzeti Turisztikai Szervezet hivatalos oldala angol nyelven. Elég lassú szerveren. Name of state: Republic of Serbia Capital city: Belgrade, population more than 1,730,000 Autonomous regions: Autonomous Province of Vojvodina, Autonomous Province of Kosovo and Metohija Geographic location: Southeastern and Central Europe, Balkan Peninsula, Western Balkans Area: 88,361 km2 Climate: moderate continental Longest river: Danube, Serbian section, 588 km Highest mountain peak: Đeravica (in the Prokletije range), 2656 m

Népkör

Népkör

Népkör honlapja - hagyományápolás

Niš

Niš

Szerbia második legnagyobb városa. Délkeletre fekszik. A Görögörszágba utazók a Belgrád-Nis autópálya kapcsán ismerhetik a nevét.

Novi Sad

Novi Sad

Szerbia Időjárás - 7 napos előrejelzés: Novi Sad, Szerbia - Freemeteo.com

Tuti menü